Trafik i Vanløse

Jernbane Alle

Jernbane Alle er blevet mere fredelig efter der forskellige steder er lavet midterrabatter af brosten, og cykelstier er ført igennem på begge sider og i begge retninger.

Andre steder i byen er der også sket forbedringer, f.eks. med bump og trafikreguleringer.

 

 

Hyltebjerg Alle

Bekæmpelsen af støj, forurening og for høj hastighed, bør dog fortsætte f.eks. vedrørende gennemkørsel på Jernbane Alle og på vejene med meget kraftig trafik, f.eks. Ålekistevej, Jyllingevej, Sallingvej og Grøndals Parkvej og Rebildvej.

 

 

 

Enhedslisten Vanløse mener:

  • at der på Jernbane Alle mellem Vanløse Allé og Jydeholmen kunne laves gågade eller “sivegade” med gennemkørsel for én bus. På andre dele af Jernbane Allé bør hastigheden også nedsættes
  • at den såkaldte “Super-cykelsti” på Hyltebjerg Alle bør markeres med fuld opstribningpå hele strækningen fra Grøndals Parkvej til Damhusengen. – For øjeblikket er der kun afstribning af cykelstien tæt på Grøndals Parkvej og Ålekistevej.
  • at der på andre veje, f.eks. Jydeholmen og veje omkring skoler, børneinstutioner og plejehjem skal være skrappere fartbegrænsninger og i det mindste: afstribning af cykelstier,hvis man ikke har penge til rigtige cykelstier.